Julkaistu: 12.01.2018
Aihe: Uutinen

Rekrytoimme kaksi osaajaa merkitykselliseen työhön

Haluatko tehdä merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä rahapelihaittojen ehkäisemiseksi?

Pelirajat’on etsii hankesuunnittelijaa uuteen Osallisuudella otetta rahapeliongelmiin -hankkeeseen, sekä sosiaalisen median ja digiviestinnän osaajaa vahvistamaan Pelirajat’on-toiminnan näkyvyyttä ja tunnettuutta. Lue alta lisätietoja avoimista paikoista ja hae osaksi mukavaa ja ammattitaitoista tiimiämme.

Pelirajat’on tarjoaa ongelmallisesti rahapelaaville ja heidän läheisilleen monipuolista vertaistukea valtakunnallisesti. Tavoitteena on parantaa ongelmallisesti pelaavien ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä lisätä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tietoisuutta rahapeliongelmista ja sen tunnistamisesta. Pelirajat’on-vertaisryhmiä järjestetään vuosittain noin 15 kaupungissa, joiden lisäksi vertaistukea tarjotaan mm. netissä ja puhelimitse. Koulutetut vertaisohjaajat ja kokemusasiantuntijat ovat keskeisessä osassa toimintaamme.

Pelirajat’on on Sosped säätiön valtakunnallista toimintaa ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Sosped säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, jonka hankkeet pohjautuvat vertaistukeen ja yhteisöllisyyteen. Säätiön eri hankkeet ovat tukena mielenterveyskuntoutujille, kehitysvammaisille ja peliongelmaisille. Sospedin viihtyisät toimistotilat sijaitsevat Elimäenkadulla Vallilassa. Iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme kuuluu valtakunnallisesti noin 30 työntekijää ja useita toimistokoiria.

Sinua odottaa mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö, sekä merkityksellinen tehtävä rahapelihaittatyön parissa.


Hankesuunnittelija

Etsimme innostunutta ja innostavaa hankesuunnittelijaa uuteen Osallisuudella otetta rahapeliongelmiin -hankkeeseen. Kolmivuotinen hanke (2018 – 2021) saa rahoituksen Veikkauksen tuotoista ja käynnistyy STM:n vahvistaman avustuspäätöksen jälkeen maaliskuussa 2018. Hanke on oma itsenäinen työalueensa, mutta hankesuunnittelija saa apua ja tukea tehtäväänsä osana Pelirajat’on-tiimiä, jossa toimii päällikkö, suunnittelija sekä kaksi koordinaattoria. Kokemusasiantuntijuuden hyödyntäminen rahapelihaittojen tunnetuksi tekemisessä ja vaikuttamistyössä on keskeinen osa Pelirajat’on-toimintaa.

Osallisuudella otetta rahapeliongelmiin -hankkeen tavoitteena on kehittää ja testata käytäntöjä, jotka mahdollistavat kokemusasiantuntijoiden osallisuuden:

  • rahapelaamisen vastuullisuuden arviointiin ja kehittämiseen
  • rahapeliongelmiin tarjottavan avun ja tuen saatavuuden ja laadun arviointiin, kehittämiseen
  • vastuulliseen rahapelitoimintaan, apuun ja tukeen liittyvään tietoon ja päätöksentekoon

Tässä monipuolisessa tehtävässä tarvitset kokemusta määräaikaisen hanketoiminnan itsenäisestä organisoinnista, sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmän ja päätöksenteon tuntemusta, sekä halua toimia uranuurtajana. Tarjoamme sinulle viihtyisän ja innovatiivisen, joskus jopa hauskan, työympäristön.

Edellytämme sinulta

  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • itsenäistä työotetta, osaat viedä eteenpäin ja arvioida prosessia itsenäisesti
  • intoa ja ennakkoluulottomuutta kehittämistyöhön erilaisten ihmisten kanssa, ymmärrät ja hallitset osallistavaa kehittämistyötä. Asiakkaiden aito kohtaaminen ja kunnioittaminen on työssä keskeistä.
  • kykyä ja halua työskennellä monialaisessa yhteistyöverkostoissa
  • kvalitatiivisen tutkimuksen ymmärrystä
  • hyvä kirjallinen ja suullinen tuottaminen
  • Eduksi katsomme kokemuksen rahapelihaittatyöstä tai päihde- ja mielenterveystyöstä

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen kolmivuotisen hankkeen loppuun asti. Työ sisältää matkustamista kotimaassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ma 29.1. klo 9.00 mennessä osoitteeseen jari.hartikainen@sosped.fi
Haastattelut pidetään 8.-9.2. klo 10 -16 välisenä aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Jari Hartikainen perjantaina 19.1. klo 14-16 ja tiistaina 23.1. klo 14-16, 044 777 6790


Sosiaalisen median ja digiviestinnän osaaja

Etsimme idearikasta ja omatoimista digiviestijää vahvistamaan Pelirajat’on-toiminnan tunnettuutta ja näkyvyyttä. Tehtäväsi painottuu digiviestintään. Työhösi kuuluu sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja nettisivuille tekstiä, kuvaa ja videota hyödyntäen. Hallinnoit ja seuraat some-kanavia ja toteutat erilaisia markkinointikampanjoita erityisesti Facebookissa. Osallistut myös viestinnän suunnitteluun ja erilaisten viestintämateriaalien tuottamiseen. Työskentelet ensisijaisesti Pelirajat’on-toiminnan parissa, mutta olet samalla osa Sospedin viestintätiimiä, ja osallistut siten pienimuotoisesti myös muuhun Sospedin viestintään.

Edellytämme erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista osaamista ja kokemusta digiviestinnästä. Aikaisempi kokemus some-videoiden tekemisestä katsotaan eduksi, mutta riittää että sinulta löytyy visuaalista silmää ja halua kehittyä videonikkariksi. Kaikkea ei tarvitse osata itse, koska ympäriltä löytyy muitakin viestinnän osaajia. Odotamme sinulta kuitenkin halua kehittää omaa osaamista, sekä näkemystä ja ideoita siihen, millainen sisältö tavoittaa kohderyhmämme entistä paremmin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (80 prosenttinen).

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen, CV ja linkki alle minuutin pituiseen videoesittelyyn. Videon voi kuvata esimerkiksi kännykkäkameralla, eikä sitä tarvitse editoida.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Heini Laitinen to 18.1. klo 10-12 ja ma 22.1. klo 14-16, 0503069055
Hakemukset liitteineen 29.1. mennessä osoitteeseen heini.laitinen@sosped.fi

Työhaastattelut pidetään viikolla 6.

Näistä paikoista kannattaa vinkata eteenpäin!

 

ooter(); ?>