Kokemusasiantuntijat

Mistä rahapeliongelmassa on kyse? Pyydä kokemusasiantuntijaa kertomaan.

Koulutamme ja välitämme kokemusasiantuntijoita. Kokemustiedon ja -asiantuntijuuden avulla pyrimme vaikuttamaan asenteisiin, lisäämään tietoisuutta rahapeliongelmista sekä kehittämään tarjolla olevia palveluita.

Kokemusasiantuntijoilla on omakohtainen kokemus

Kokemusasiantuntija on henkilö, jolla oma omakohtaisten kokemusten kautta syntynyttä tietoa. Tätä tietoa on jäsennetty, syvennetty ja opittu hyödyntämään koulutusten ja vertaistoiminnan kautta.

Kokemusasiantuntijamme

  • tietävät, millaista on pelata ongelmallisesti tai elämää ongelmallisesti pelaavan rinnalla
  • ymmärtävät syitä, seurauksia ja ratkaisuja
  • tietävät, millaista on toipua ja mitkä asiat ovat siihen vaikuttaneet
  • ovat oppineet kääntämään omia kokemuksiaan voimavaroiksi ja muiden hyödyksi
  • ovat valmiita kertomaan kokemuksistaan muille

Kokemusasiantuntijamme ovat käyneet kokemusasiantuntijakoulutuksen sekä kerryttäneet kokemusta vertaistuellisesta ohjaamisesta joko ryhmässä tai puhelimessa.

Tilaa kokemusasiantuntija

Voit tilata meiltä kokemusasiantuntijan – toipuneen pelaajan ja/tai läheisen – kertomaan omista kokemuksistaan ja vastailemaan askarruttaviin kysymyksiin. Kokemusluento voidaan toteuttaa mm. työpaikan koulutushetkenä, osana vapaaehtoisten täydennyskoulutusta, seminaarissa tai tapahtumassa.

Kokemusluennot ovat kestoltaan yleensä 30-60 minuuttia sisältäen yhteisen keskusteluhetken. Kesto on aina neuvoteltavissa.

Kokemusluennon tilaaja maksaa asiantuntijalle palkkion ja mahdolliset matkakulut. Palkkiosuositukset ovat:

  • 30-60 minuuttia: 50 €
  • yli 60 minuuttia: 100 €

Kokemusasiantuntijoiden tilaukset tehdään ensisijaisesti meidän kauttamme. Samalla sovitaan luennon tarkemmasta sisällöstä. Myös laskutus hoituu meidän kauttamme.

Lisätiedot

Kokemusasiantuntijoihin liittyvissä kysymyksissä ja tilauksissa auttaa suunnittelija Jouni Saarelainen, jouni.saarelainen (at) sosped.fi / 040 821 1011.

Tilaisuuksia

Kokemusasiantuntijamme ovat olleet tänä vuonna mukana muun muassa näissä tilaisuuksissa:

Lue lisää