Lomat

Kaipaatko lomaa peliongelmasta?

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa Pelirajat’on-loman sinulle, joka kaipaa apua ja tukea rahapeliongelmasta toipumiseen. Tervetulleita ovat sekä ongelmallisesti pelaavat että läheiset.

Seuraavat lomat

  • Kevät 2019 (huhtikuussa, paikka avoinna)
  • Syksy 2019 (syyskuussa, paikka avoinna)
  • 17.-22.9.2018 Kylpylähotelli Kuntoranta Varkaudessa. Haku päättynyt.

Lomalla on monipuolinen, rentoutumiseen, liikuntaan ja terveystietoon painottuva ohjelma. Rentoutumisen ohessa voit osallistua päivittäin kaksi tuntia kestävään ryhmätapaamiseen, jossa käsittelemme ongelmapelaamista ja peliriippuvuutta eri näkökulmista. Loman tarkoituksena on vahvistaa tietojasi ja toipumistasi aiheesta keskustellen.

Lomalle osallistuminen edellyttää sinulta omatoimisuutta ja hyvää henkistä jaksamista. Lomaviikon ajan paikalla on Pelirajat’on-työntekijä sekä koulutettu kokemusasiantuntija.

Hae lomalle

Hae syksyn lomalle hakulomakkeella.

Ohjeet hakulomakkeelle

  1. Valitse kalenterista oikean loman kohdalla Lisää lomatoive (oikea reuna), jolloin loma siirtyy valituksi lomatoiveeksi yläpuolelle
  2. Täytä lomake Hae lomaa -painikkeen kautta.

Maksat lomasta omavastuuosuuden, joka on yleensä 10 €/lomapäivä (yhteensä 50 €) MTLH:n ohjeistuksen mukaan. Omavastuu kattaa täyshoidon sekä ohjelman. Järjestämme lomat Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n tuella.

Lisätietoa

Lomiin liittyviin kysymyksiin vastaa koordinaattori Catarina Forsström, cata.forsstrom (at) sosped.fi, 050 560 6428. Hakulomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä palvelee MTLH.

Lue lisää