Lomat

Kaipaatko lomaa peliongelmasta?

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Pelirajat’on-lomat on tarkoitettu heille, jotka kaipaavat apua ja tukea rahapeliongelmasta toipumiseen. Tervetulleita ovat sekä ongelmallisesti pelaavat että läheiset.

Järjestämme vuonna 2017 kaksi lomaa:

Lomalla on monipuolinen, rentoutumiseen, liikuntaan ja terveystietoon painottuva ohjelma. Rentoutumisen ohessa voi osallistua päivittäin kaksi tuntia kestävään ryhmätapaamiseen, jossa ongelmapelaamista ja peliriippuvuutta käsitellään eri näkökulmista. Loman tarkoituksena on vahvistaa peliongelmista toipuvien lomailijoiden tietoja ja toipumista aiheesta keskustellen.

Lomalle osallistuminen edellyttää omatoimisuutta ja hyvää henkistä jaksamista. Lomaviikon ajan paikalla on Pelirajat’on-työntekijä sekä koulutettu kokemusasiantuntija.

Hae lomalle

Lomille haetaan hakulomakkeella.

Ohjeet hakulomakkeelle: Valitse kalenterista ensin oikean loman kohdalla Lisää lomatoive (oikea reuna), jolloin loma siirtyy valituksi lomatoiveeksi yläpuolelle. Tämän jälkeen pääset täyttämään lomaketta Hae lomaa -painikkeen kautta.

Osallistujat maksavat lomasta omavastuuosuuden, joka on yleensä 10 €/kurssipäivä (yhteensä 50 €) MTLH:n ohjeistuksen mukaan. Omavastuu kattaa täyshoidon sekä ohjelman. Järjestämme lomat Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n tuella.

Lisätietoa

Lomiin liittyviin kysymyksiin vastaa koordinaattori Catarina Forsström, cata.forsstrom (at) sosped.fi, 050 560 6428. Hakulomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä palvelee MTLH.

Lue lisää