Pelirajat’on-ryhmächat

Pelirajat’on järjestää ryhmächatteja ongelmalliseen rahapelaamiseen, läheisenä elämiseen ja vertaistukeen liittyvistä aiheista. Chatissa voit keskustella luottamuksellisesti ja nimettömästi liiallisen rahapelaamisen elämään tuomista haasteista ja saada ymmärrystä saman asian kanssa painineelta ja neuvoja tilanteen käsittelemiseen, arjessa jaksamiseen ja tulevaisuuteen suuntautumiseen. Keskusteluja ohjaavat Pelirajat’on-toiminnan vertaisohjaajat, kokemusasiantuntijat ja työntekijät.

Tulevat chatit

Seuraava ryhmächat järjestetään tammikuussa 2019. Tarkempi päivämäärä ja aihe ilmoitetaan lähiaikoina.

Menneet chatit

Mitä pakenen kun pelaan?

Tiistai 4.12.2018 klo 20.00-21.30

”Joku halusi aina jotain. Jos se ei ollut puoliso tai lapset, niin se oli työnantaja, verottaja tai yhteiskunta. Vanhemmat tarvitsivat apua, ystävät tarvitsivat tukea. Antakaa minun olla hetki rauhassa”

Luulin pakenevani itseni ulkopuolisia asioita. Pelaamisesta tuli paikka, joka vaiensi ulkopuoliset vaatimukset ja pystyin uppoutumaan vain siihen. Pelimaailma oli minun rakas pakopaikkani – paikka jonka avulla pystyin hengittämään.

”Vaikka pelasin koko ajan, se ei enää helpottanut oloani. Pakopaikkani oli kääntynyt minua vastaan, enkä saanut pelaamisella enää helpotusta”

Ne ulkopuoliset asiat, joita luulin pakenevani, olivatkin tekosyitä ja selityksiä. Minähän pakenin itseäni. Minun ajatuksiani ja tunteitani. Miten juosta karkuun jotain, joka onkin minussa?

Keskustelemassa vertaisohjaaja/kokemusasiantuntija Jenna Mäkelä sekä Pelirajat’on-työntekijä Cata Forsström. Jennalta ilmestyi syyskuussa kirja Kun pelihimo ottaa vallan.

Tervetuloa keskustelemaan!

Tilaa muistutus

Jos haluat muistutuksen chatista, jätä meille sähköpostiosoitteesi. Voit osallistua chattiin myös ilmoittautumatta.

Valitse yksi tai molemmat vaihtoehdot, jos saamme olla sinuun yhteydessä myöhemmin sähköpostitse.

Lähettäkää minulle muistutus seuraavasta chatista
Lähettäkää minulle Pelirajat'on-uutiskirje (ilmestyy 4-5 krt/v)

Sähköpostiosoite

Mistä sait tiedon ryhmächatista?

Lähettäminen ja tallentaminen (pakollinen)
Pelirajat’on kerää ja ylläpitää toimintansa edellyttämää rekisteriä, joka sisältää henkilötietoja. Lomakkeen lähettämällä hyväksyn tietojen käsittelyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ymmärrän ja tämä sopii minulle

Chat-ikkuna

Pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestisi chat-ikkunan alla olevaan kenttään ja painamalla ”enter”. Viestin lähettämisen yhteydessä voi valita itsellesi nimimerkin. Käytä nimimerkkiä josta sinua ei voi tunnistaa.

Keskustelua moderoidaan reaaliaikaisesti ja mahdolliset häiriköt tai loukkaavat viestit poistetaan. Keskustelut katoavat sivulta chatin sulkeuduttua.