Tilaisuudet

Järjestämme maksuttomia keskustelutilaisuuksia rahapelaamisesta ja vertaistuesta eri puolilla Suomea. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

HELSINKI

Läheisten teemaillat

Läheisilta on avoin keskusteluryhmä, jonka aiheet koskettavat liikaa pelaavien läheisiä. Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti, jaetaan kokemuksia ja etsitään ratkaisuja yhdessä. Keskustelua ohjaavat työntekijät. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Läheisten teemaillat järjestetään yhteistyössä Tiltin kanssa.

Kevään illat

  • Ke 31.1 klo 18-20: Aloitus ja kevään teemojen suunnittelua
  • Ke 28.2 klo 18-20: Mielen hyvinvointi (Ritva Karila-Hietala, Suomen Mielenterveysseura)
  • Ke 28.3 klo 18-20: Tunnetyöskentely (kirjallisuusterapeutti Sininauhaliitto)
  • Ke 25.4 klo 18-20: (teema avoin)
  • Ke 6.5. klo 18-20: (teema avoin)

Illat järjestetään Tiltissä (Siltasaarenkatu 12C, 6. krs, kulku Paasivuorenkadulta)

Hämeenlinna

Rahapelaamisesta pitää puhua | Kaikille avoin keskustelutilaisuus

Torstaina 8.2. klo 17-19.30 A-klinikkasäätiön tiloissa
(Viipurintie 1-3 G, 4.kerros)

Ongelmallinen rahapelaaminen on ollut viime aikoina paljon esillä, mutta siitä puhuminen on vielä useimmille meistä vierasta. Vaikka neljä viidestä suomalaisesta pelaa rahapelejä säännöllisesti tiedämme rahapelaamisesta liian vähän. Tässä rennossa keskustelutilaisuudessa opitaan miten rahapelaamisesta voi puhua, miten ongelmallisesti rahapelaavia voi tukea ja miten rahapelaaminen vaikuttaa arkeen ja ihmissuhteisiin.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Hämeenlinnan ehkäisevän päihdetyön yksikön kanssa. Tilaisuus on rento mahdollisuus oppia uutta ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan yhdessä kollegan, ystävän tai sukulaisen kanssa. Tilaisuudessa ovat paikalla Pelirajat’on-toiminnan koordinaattori Cata Forsström ja kokemusasiantuntija.

Tilaisuus on maksuton ja osallistujille tarjotaan kahvi/tee. Tulethan ajoissa paikalle!

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset 1.2. mennessä:
cata.forsstrom@sosped.fi

Lisätiedot

Haluatko kysyä keskustelutilaisuuksista tai järjestää sellaisen omalla paikkakunnallasi? Tilaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä auttaa suunnittelija Jouni Saarelainen, jouni.saarelainen (at) sosped.fi / 040 821 1011.