Tilaisuudet

Järjestämme maksuttomia keskustelutilaisuuksia rahapelaamisesta ja vertaistuesta eri puolilla Suomea. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

HÄMEENLINNA

Keskusteluilta rahapelaamisesta: Omaisen vuoristorata – kuinka selviytyä, kun läheinen rahapelaa liikaa

Millaisia vaikutuksia ongelmallisella rahapelaamisella on? Miten peliriippuvuus vaikuttaa läheisten elämään? Mistä hakea apua? Tule teemailtaan torstaina 20.9. klo 17.00-19.30, jonka aiheena on rahapelaaminen ja pelaajan läheisten jaksaminen. Keskustelua on alustamassa Pelirajat’on-kokemusasiantuntija, jonka aikuinen lapsi rahapelaa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

Ilta järjestetään  Hämeen Setlementtillä, Hätilän uudessa tilassa (Viipurintie 35-37, Hämeenlinna).

Keskusteluilta järjestetään yhteistyössä Hämeen Setlementin ja A-klinikan kanssa.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan: cata.forsstrom@sosped.fi. Ilmoittautumisen voi tehdä myös numeroon 050 560 6428. Mikäli haluaa pysyä nimettömänä, paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta.

LAHTI

Kaksi keskusteluiltaa rahapelaamisesta ja rahapeliongelmasta

Pelirajat’on järjestää kaksi keskusteluiltaa Lahden Elokolossa (Vuorikatu 14). Ensimmäinen ilta on tarkoitettu pelaajille ja jälkimmäinen pelaajien läheisille. Keskustelua alustaa Pelirajat’on kokemusasiantuntija ja työntekijä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

  1. Ti 23.10. klo 17-19 Rahapeliongelma: Mistä on siinä on kysymys ja miten siitä toivutaan?
  2. Ti 20.11. klo 17-19 Ongelmallisesti pelaavan läheinen: Miten huolehdin omasta jaksamisestani ja mitä voin itse tehdä?

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan sähköpostilla: jouni.saarelainen@sosped.fi. Mikäli haluaa pysyä nimettömänä, paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta.

Mainos (pdf)

TAMPERE

Läheisten omatoimisesti kokoontuvat keskusteluillat

Ongelmallisen rahapelaamisen vaikutukset leviävät aina myös lähipiiriin. Siksi syksyn aikana Tampereella läheiset kokoontuvat omatoimisesti keskustelemaan ajatuksistaan, kokemuksistaan ja tunteistaan. Tilaisuudet ovat vapaamuotoisia. Syksyn tilaisuudet järjestetään yhteistyössä FinFami Pirkanmaan kanssa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

  1. Ti 11.9. klo 18 alkaen: Miten rahapelaaminen on vaikuttanut minuun läheisenä?
  2. Ti 2.10. klo 18 alkaen: Mitä kaksoisdiagnoosi tarkoittaa?
  3. Ti 6.11. klo 18 alkaen: Miten autan itseäni ja pelaajaa?
  4. Ti 11.12. klo 18 alkaen: Vanhemman näkökulma

Illat pidetään Mielikahvilassa (Sorinkatu 4, 1. krs).

TURKU

Kolme keskusteluiltaa rahapelaamisesta läheisille

Pelirajat’on järjestää kolme läheisille tarkoitettu keskusteluiltaa Turussa. Keskustelua on alustamassa Pelirajat’on työntekijä sekä kokemusasiantuntija. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

  1. Ke 24.10. klo 17-19.30 Miten rahapelaaminen on vaikuttanut minuun läheisenä? Tilaisuudessa on paikalla kokemusasiantuntija, pelaajan äiti. Paikka: Lounais-Suomen Allergia- ja Astmaliiton talossa (Aurakatu 22).
  2. Ke 21.11. klo 17-19.30 Miten autan itseäni ja pelaajaa? Tilaisuudessa on paikalla kokemusasiantuntija, toipunut pelaaja. Paikka: Lounais-Suomen Allergia- ja Astmaliiton talossa (Aurakatu 22).
  3. To 13.12. klo 18-20 Rahapeliriippvuuden olemus ja millaisia voimavaroja toipumiseen tarvitaan. Alustajana riippuvuusasiantuntija/työnohjaaja Matti Nokela. Paikka: Auralan Setlementti (Satakunnantie 10).

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan sähköpostilla: cata.forsstrom@sosped.fi.

 

Lisätiedot

Haluatko kysyä keskustelutilaisuuksista tai järjestää sellaisen omalla paikkakunnallasi? Tilaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä auttaa suunnittelija Jouni Saarelainen, jouni.saarelainen (at) sosped.fi / 040 821 1011.