Hyppää sisältöön

900 000 suomalaista – Tositarinoita rahapelaamisesta

Pelaajat, Yleinen

Pelirajat’on 900 000 suomalaista – Tositarinoita rahapelaamisesta julkaisun uusintapainos julkaistaan lokakuussa. Selvitymistarinat ovat Sosped säätiön Pelirajat’on-toiminnan vertaisohjaajien ja vertaisten kirjoittamia. Julkaisu tulee olemaan tilattavissa Sosped säätiöstä sekä luettavissa sähköisesti pelirajaton.fi -sivustolla.

Pelaaja:”Pelaaminen oli kiihtynyt viimeisten kuukausien ajan sekä rahallisesti, ajallisesti että ajatusten tasolla. Ajatukseni olivat synkät ja pyörivät vain pelaamisen ja siihen liittyvien valheiden ympärillä.”

Läheinen:”Tunsin olevani osasyyllinen miehen yhä pahenevaan ahdinkoon. Kun en enää jaksanut ainaista minun varaani heittäytymistä, kieltäydyin auttamasta.”

Yli 100 000 suomalaista pelaa rahapelejä ongelmallisesti. Seurauksista kärsivät myös läheiset, puolisot, vanhemmat ja lapset sekä työyhteisöt. Pahimmillaan liiallinen pelaaminen johtaa umpikujaan, josta ei näytä olevan ulospääsyä. 900 000 suomalaista – Tarinoita rahapelaamisesta julkaisu haluaa nostaa esille ja keskusteluun rahapelaamisesta aiheutuvia haittoja.