Hyppää sisältöön

Hae koulutukseen, lomalle, voimavarakurssille ja vertaisryhmiin

Läheiset, Pelaajat, Yleinen

Vertaisohjaajakoulutus

Etsimme uusia vertaisohjaajia. Vertaisuus tarkoittaa sitä, että sinulla on oma kokemus ongelmallisesta rahapelaamisesta tai läheisenä elämisestä. Sinulla on siis tietoa, jota kaikilla ei ole.

Vertaisohjaajan peruskoulutus on maksuton. Kevään koulutus pidetään 20-22.1. & 10-12.2.2017 Kulttuurikeskus Sofiassa, Helsingissä. Hae heti!

Vertaisryhmät

Pelirajat’on-ryhmät pelaajille käynnistyvät alkuvuodesta 2017. Ensimmäiset vertaisryhmät alkavat jo tammi-helmikuun vaihteessa.

Kuopiossa ryhmä käynnistyy tiistaina 31.1, Oulussa torstaina 2.2. ja Vantaalla torstaina 16.2. Ryhmiin voi ilmoittautua jo nyt verkkolomakkeella tai suoraan ohjaajille. Muilla paikkakunnilla ryhmät alkavat helmi-maaliskuussa, mutta ryhmiin voi jo ilmoittautua. Katso oman paikkakuntasi tilanne.

Loma

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Pelirajat’on-lomat on tarkoitettu heille, jotka kaipaavat apua ja tukea rahapeliongelmasta toipumiseen. Tervetulleita ovat sekä ongelmallisesti pelaavat että läheiset. Kevään loma järjestetään 23-28.4.2017 Yyterin kylpylähotellissa Porissa. Hakuaika päättyy 23.1.2017. Koko loman omavastuuosuus on 50 euroa.

Voimavarakurssi

Tarjoamme ongelmallisesti rahapelejä pelaaville ja heidän läheisilleen viisipäiväisiä voimavarakursseja kaksi kertaa vuodessa. Kurssille voi tulla myös pariskuntana. Kevään kurssi järjestetään 15-20.5.2017 Hotelli Kajaanissa. Hakuaika päättyy 15.2.2017. Koko kurssin omavastuuosuus on 50 euroa.

Vertaispuhelin

Vertaispuhelin käynnistyy taas 16.1. Se tarjoaa rahapeliongelmista kärsiville pelaajille ja läheisille mahdollisuuden keskustella puhelimitse koulutetun vapaaehtoisen vertaisen kanssa. Puhelut ovat luottamuksellisia ja niissä saa ymmärrystä saman asian kanssa painineelta ja neuvoja tilanteen käsittelemiseen, arjessa jaksamiseen ja tulevaisuuteen suuntautumiseen.

Stödsamtal finns nu att få även på svenska. Läs mer och boka stödsamtal.