Hyppää sisältöön

Kahdeksan uutta vertaisohjaajaa valmistui

Vertaisohjaajat

Kuudennen Pelirajat’on vertaisohjaajakoulutuksen, ja samalla tämän vuoden ensimmäisen koulutuksen, molemmat lähijaksot ovat takana. Uutta ohjaajavoimaa pelaajien ryhmiin on tulossa Tampereelle, Lahteen, Lappeenrantaan ja Helsinkiin sekä läheisryhmän osalta Turkuun. Kokonaan uusina paikkakuntina käynnistyy pelaajaryhmien osalta Seinäjoki. Uusina läheisryhmien paikkakuntina aloittavat Helsinki ja Tampere.

”Tämä on aivan huippuhommaa. Huikeeta porukkaa valmistui. Jälleen kerran. Tämänkertaisessa koulutusryhmässä kouluttajina minun ja Jouni Saarelaisen lisäksi olivat uusi koordinaattorimme Cata Forsström sekä kokemusasiantuntijat Jouko ja Merja. He olivat korvaamattomana apuna ja toivat aivan uuden dimension koko koulutukseen”, toteaa Pelirajat’on päällikkö Jari Hartikainen.

Koulutuspaikkana oli Kulttuurikeskus Sofia, Helsingissä Vuosaaren Kallvikinniemessä. Paikassa yhdistyi upea luonto ja hyvä sijainti, lähellä palveluita. Ryhmä sai suotuisassa ympäristössä luotua loistavan yhteishengen ja kaiken irti koulutuksen tarjonnasta.

”Kuudetta peruskoulutusta kuvasi innostuneisuus, iloisuus, tunteikkuus. Yhtään koulutusta ei enää tulla pitämään ilman vertaiskouluttajien panosta”, sanoo Hartikainen.

Pelirajat’on vertaisohjaajakoulutukset jatkuvat syksyllä sekä pelaajille että läheisille. Koulutusten tarkat ajankohdat varmistuvat myöhemmin, mutta koulutukseen voi ilmoittautua jo nyt tästä