Hyppää sisältöön

Kysely koronaepidemian vaikutuksista rahapelaamiseen

Läheiset, Pelaajat, Yleinen

Koronavirus on vaikuttanut monin tavoin ihmisten arkeen. Myös rahapelimahdollisuudet ovat kaventuneet: pelikoneet ja pelisalit ovat kiinni, vedonlyöntitarjonta on olematonta ja pikavippien suoramarkkinointi on lopetettu. Tämä kysely on suunnattu niille pelaajille ja läheisille, joille rahapelaaminen on aiheuttanut ongelmia tai hallinnan haasteita – joko juuri nyt tai joskus aiemmin.

Vastaamalla tähän kyselyyn annat meille arvokasta tietoa siitä, miten koronaepidemia on vaikuttanut sinun tai läheisesi pelaamisen hallintaan ja hyvinvointiin. Vastausten perusteella kehitämme palveluitamme, jotta voimme entistä paremmin auttaa pelaajia ja läheisiä myös tässä poikkeustilanteessa.  Kysely on auki epidemian päättymiseen saakka. 

Mikäli rahapelaaminen ei ole aiheuttanut itsellesi tai läheisellesi ongelmia, vastaa tämän kyselyn sijasta Helsingin Yliopiston CEACG-yksikön tutkimukseen koronasta ja rahapelaamisesta. Pääset CEACG:n tutkimukseen tästä.

Kyselyn toteuttavat yhteistyössä: 
Pelirajat’on-toiminta
Pelituki ja Päihdelinkki 

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-32014541-1');