fbpx Hyppää sisältöön

Läheinen, vastaa palvelukyselyyn

Läheisille, Tiedotteet

Läheinen, vastaa palvelukyselyyn

Rahapelaajan läheiset, haluamme kuulla teitä! Millaiseen vertaistukipalveluun sinä läheisenä hakeutuisit? Mitä toivoisit palvelulta? Hyödynnä mahdollisuutesi vaikuttaa ja auttaa meitä luomaan vieläkin toimivampia ja parempia matalan kynnyksen palveluja läheisille.

Sosped-säätiön Pelirajaton-toiminta tarjoaa vertaistukea ongelmallisesti rahasta pelaaville sekä heidän läheisilleen.

Ongelmallisesti rahapelaavien puolisot, ex-puolisot, vanhemmat, lapset tai muu lähipiiri joutuvat kohtaamaan monia haittoja ongelmallisen pelaamisen vuoksi. Esimerkiksi läheisten talous, terveys, ihmissuhteet ja hyvinvointi saattavat joutuvat suurelle koetukselle.

Pelirajaton-toiminnasta apua hakeneet läheiset ovat palautteiden perusteella kokeneet vertaistuen hyödylliseksi avuksi. Hyvistä palautteista huolimatta haluamme tehdä läheisille suunnatuista palveluistamme entistä toimivampia ja helpommin saavutettavia. 

Kysely on suunnattu kaikille heille, jotka ovat kokeneet haittoja läheisensä rahapelaamisesta. Kyselyyn vastaamalla autat meitä ymmärtämään, millaisia vertaispalveluita läheisille tulisi jatkossa tarjota, jotta läheisten olisi helpompaa hakeutua niihin ja he hyötyisivät niistä nykyistäkin paremmin.

Suuri kiitos ajastasi ja avustasi jo nyt!


Tutustu nykyisiin läheisten palveluihin:

Pelirajaton tarjoaa monipuolista ja hyödylliseksi koettua vertaistukea kaikille läheisille.

Tervetuloa mukaan, tilanteestasi riippuen lyhyt- tai pidempikestoisen vertaistuen pariin. Tutustu läheisille tarjolla oleviin palveluihimme alta.


Lisätiedot ja yhteydenotto

Mikäli haluat tarkempaa tietoa kyselystä tai muista läheisten palveluista, ole yhteydessä kohtaamis- ja läheistyön asiantuntija Markus Sjöholmiin.


Markus Sjöholm

kohtaamis- ja läheistyön asiantuntija

markus.sjöholm@sosped.fi