Hyppää sisältöön

Tutustu ohjaajakoulutukseen -webinaari 19.5.2022

Yleinen

Ohjaajakoulutus-webinaari 19.5.2022:
kuuntele, pohdi ja kysy

Haluaisitko auttaa muita saman kokeneita rahapelaajia tai läheisiä? Ohjaajakoulutus kiinnostaisi, mutta et ole vielä varma kannattaako hakea? Kaipaisitko lisäinformaatiota ennen hakemista? Nyt sinulla on tilaisuus tulla kuuntelemaan, pääsyä kysymään ja saamaan lisätietoa torstaina 19.5. klo 18–19.30 Pelirajaton-toiminnan vapaaehtoisten ohjaajakoulutuksesta.

Koulutamme kaikki vapaaehtoisiksi valitut henkilöt. Koulutus perustuu jokaisen omaan kokemukseen joko rahapelaamisesta tai läheisenä elämisestä ja on täysin maksuton osallistujille. Ohjaajakoulutus takaa sinulle työvälineet toimia vertaisohjaajana.

Lue, mitä muuta hyötyä koulutuksesta on ohjaajakoulutuksen-sivustolta.

Torstaina 19.5. järjestettävässä webinaarissa sinulla on mahdollisuus kuulla ja/tai kysyä tarkemmin koulutuksen sisällöstä: miten koulutukseen haetaan, mitä koulutuksen aikana tehdään ja minkälaisia työtehtäviä sinulla on mahdollisuus tehdä koulutuksen jälkeen ja minkälainen toimija Pelirajaton on.

Webinaarin järjestää ohjaajakoulutuksen kouluttajat suunnittelija Jouni Saarelainen ja kohtaamis- ja läheistyön asiantuntija Markus Sjöholm. Ilmoittatumislomakkeesta löydät kohdan, jossa voit kysyä tai kirjata omia pohdintoja järjestäjille.

Osallistuminen on mahdollista matalalla kynnyksellä; webinaari ei sitouta hakemaan ohjaajakoulutukseen.
Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, pohtimaan ja kyselemään.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 12.5.2022.

Huom! Webinaari toteutetaan jos ilmoittautuneita on vähintään 5.

Osallistumislinkki sekä tekniset ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille erikseen sähköpostilla edeltävänä päivänä. Osallistumislinkkiä ei ole tarkoitettu eteenpäin jaettavaksi.


Lisäkysymykset: jouni.saarelainen@sosped.fi tai markus.sjoholm@sosped.fi