Hyppää sisältöön

Tunnelmia Pelirajat’on-lomalta Runnilta

Yleinen

Neljäs pelaajien ja läheisten Pelirajat’on-loma pidettiin viime viikolla. Tällä kertaa olimme Ylä-Savon sydämessä Runnilla.

Lomalle osallistui kahdeksan henkilöä. Loma koostui mm. liikunnasta, liikuntatesteistä, naurujoogasta, aquazumbasta, jaksamiseen ja voimavaroihin liittyvistä yhteisistä keskusteluista.

Pelihaittakeskusteluille oli varattu iltapäivisin kaksi tuntia aikaa. Kävimme läpi omia tarinoita sekä purimme ongelmallista pelaamista mm. pelihoukutus-kyselyn ja pelaamista edistävien ajatusten tunnistamisen kautta, pohdimme pelaamisen hallinta- ja rajoittamiskeinoja. Paljon tuli käsiteltyä mm. läheisen roolia oman jaksamisen näkökulmasta sekä pelaajan tukemisessa pelaamattomuuteen. Keskiviikkona vieraana ja porukoiden kanssa asioita pohtimassa kävi Kuopion kriisikeskuksesta Miettisen Pete.

Iltaohjelmana Souvareiden humppapotpurri ei jättänyt ainakaan allekirjoittanutta kylmäksi. Ehkäpä parhaan palautteen kuitenkin sai ruoka. Kiitokset kaikille osallistujille. Yhdessä oli niin mukavaa.

Seuraava lomajakso pidetään syyskuussa Kalajoella. Tarkempia tietoja lomajaksolle hakemisesta tulee nettisivuillemme alkukesästä.

Kirjoittanut päällikkö Jari Hartikainen