Hyppää sisältöön

Voimaa vertaistuesta Yyterin Pelirajaton-lomalla

Pelaajat, Yleinen

Pelirajaton-lomia järjestetään heille, jotka kaipaavat apua ja tukea peliongelmasta toipumiseen. Tervetulleita ovat sekä ongelmallisesti pelaavat että läheiset. Vuoden 2017 ensimmäinen loma pidettiin Porin Yyterissä 23-28.4. Lomalle ilmoittautuneesta 20 henkilöstä mukaan pääsi 12. Lomaohjelma oli hyvin liikuntapainotteinen vesijumppineen, kävelyineen ja lihaskuntoharjoituksineen. Toki ohjelmaan mahtui myös asiapitoisia keskusteluita muun muassa liikunnan tärkeydestä ja vertaistuen voimasta. Erityisesti Voimaa vertaisuudesta -keskustelua, ja sen ohjannutta kahta psykoterapeuttiopiskelijaa, kiiteltiin suuresti antoisasta keskustelusta. Pidimme myös kerran päivässä kaksituntisen Pelirajat’on pelihaittakeskustelun, joissa keskustelimme esimerkiksi rahapelaamisen seurauksista, muutostyötä, sekä siitä, mistä ongelmallisessa rahapelaamisessa on ylipäätään kysymys.

Vaikka sää ei koko ajan ollutkaan erityisen keväinen, niin kylpylän palvelut kyllä tuottivat lomatunnelmaa.

Hae mukaan lomalle tai voimavarakurssille

Seuraava loma järjestetään 25.-30.9.2017 Herttuan kuntoutuskeskuksessa Savonlinnassa. Tervetuloa hakemaan lomalle, jos koet, että haluat viettää hauskaa lomaa, mutta samalla saada pelihaittatietoutta ja osaamista pelaamisen vähentämiseksi ja haitallisten seurausten vähentämiseksi. Lue lisätietoja tulevasta lomasta ja hae mukaan. Hakuaika seuraavalle lomalle päättyy 25.6. Loman omavastuuosuudeksi jää yhteensä 50 € (10€ /päivä).

Seuraava Voimavarakurssi järjestetään 22-27.10.2017 Härmän kylpylässä. Viisipäiväisiä voimavarakursseja järjestetään myös kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kurssit on tarkoitettu ongelmallisesti rahapelejä pelaaville ja heidän läheisilleen. Kurssilla pääset keskustelemaan liiallisen pelaamisen elämään tuomista haasteista yhdessä asiantuntijoiden ja vertaisten kanssa tiiviissä kurssimuodossa. Hakuaika seuraavalle kurssille päättyy 22.7. Katso lisätietoja ja täytä hakulomake nettisivuillamme