Hyppää sisältöön

Pelirajaton-hanke on käynnistynyt

Tiedotteet

Uusi Pelirajaton-hanke on käynnistynyt. Jatkamme vuosina 2008–2010 käynnissä olleen Pelaajien vertaistukiverkosto –projektin toimintaa. Silloin kuin nytkin tarkoituksena on kehittää pelaajien ja läheisten vertaisryhmätoimintaa. Vuonna 2010 aika loppui kesken emmekä koskaan päässeet siihen vaiheeseen, että olisimme päässeet juurruttamaan ryhmiä ja koulutusta. Nyt hankkeen keskeisenä tavoitteena on saada vertaisryhmätoiminta ja siihen oleellisesti liittyvä ohjaajakoulutus osaksi pysyviä rakenteita, jotta hankkeemme päättyminen vuoden 2014 lopussa ei enää lopeta vertaisryhmä- ja koulutustyötä.

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten vuoden 2010 ja vertaistoiminnan merkityksestä ongelmallisesti pelaavien henkilöiden tukimuotona ollaan entistä vakuuttuneempia. Toiminta halutaan valtakunnallisesti pysyväisluontoiseksi. Työtä juurruttamisen eteen tehdään yhdessä osaavien järjestökumppaneiden kanssa.

Tunnelmat ovat hyvät ja innostus suurta. Projektitiimi osaa asiansa ja puhkuu ja puhisee intoa. Tästä on hyvä mennä eteenpäin.