Hyppää sisältöön

Chat ja verkkoryhmät

Pelirajaton-chat

Tarjoamme pelaajille ja läheisille monipuolista vertaistukea myös netin välityksellä. Netissä voit kirjoittaa luottamuksellisesti liiallisen rahapelaamisen elämään tuomista haasteista, saada ymmärrystä saman asian kanssa painineelta, sekä neuvoja tilanteen käsittelemiseen, arjessa jaksamiseen ja tulevaisuuteen suuntautumiseen. Lue lisää erilaisista nettivertaistuen muodoista alta. 

Chatissa voit keskustella kahdestaan nimettömästi ja vaivattomasti saman kokeneen henkilön eli vertaisen kanssa. Pelirajaton-chatissa päivystää sekä entisiä pelaajia että pelaajan läheisiä.

Käynnistä keskustelu kirjoittamalla alareunassa olevaan chat-ikkunaan. Pelirajaton-chat toimii myös mobiililaitteissa.

Chatin ollessa suljettu, voit jättää chat-ikkunan kautta viestin Pelirajaton-palveluihin liittyen.

Chat-ajat:

PäiväAikaPäivystämässä
Keskiviikkoklo 20–21Pelaaja

Ryhmächat

Järjestämme ryhmächatteja ongelmalliseen rahapelaamiseen, läheisenä elämiseen ja vertaistukeen liittyvistä aiheista. Keskusteluja ohjaavat Pelirajaton-toiminnan vertaisohjaajat, kokemusasiantuntijat ja työntekijät.

Tehostartti muutokseen -ryhmät pelaajille

Vertaisohjaajamme toimivat Peluurin ylläpitämässä OmaPeluurissa, joka on maksuton verkkopalvelu liikaa pelaaville, heidän läheisilleen sekä pelihaittoja työssään kohtaaville.

Seuraava Tehostartti muutokseen -ryhmä alkaa 15.11.2021! Ilmoittautuminen käynnistyy 1.11.2021.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille pelaamisen lopettamiseen tai rajoittamiseen pyrkiville, jotka ovat valmiita seitsemän viikon aktiiviseen työskentelyyn ohjatussa vertaisryhmässä. Ryhmää ohjaavat Peluurin asiakastyöntekijä sekä peliongelman itse kokenut ja siitä toipunut Pelirajaton-vertaisohjaaja.

Jokaisella viikolla käsitellään yhtä pelaamisen muuttamiseen olennaisesti liittyvää teemaa. Osallistuminen edellyttää aktiivista tehtävien tekemistä sekä osallistumista keskusteluihin.

Huomaathan että osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Jos olet jo rekisteröitynyt OmaPeluurin, kirjaudu tunnuksillasi palveluun Peluurin etusivun kautta. Kirjautumisen jälkeen löydät ryhmän Ryhmät -luettelon viimeisenä.


Lisätietoa

Haluatko kysyä tai keskustella nettivertaistuesta?

Petri Kauhanen

Koordinaattori

petri.kauhanen (at) sosped.fi | 0400 550 101