Hyppää sisältöön

Nettivertaistuki

Tarjoamme pelaajille ja läheisille monipuolista vertaistukea myös netin välityksellä. Netissä voit kirjoittaa luottamuksellisesti liiallisen rahapelaamisen elämään tuomista haasteista, saada ymmärrystä saman asian kanssa painineelta, sekä neuvoja tilanteen käsittelemiseen, arjessa jaksamiseen ja tulevaisuuteen suuntautumiseen. Lue lisää erilaisista nettivertaistuen muodoista alta. 

Pelirajat’on-chat

Chatissa voit keskustella kahdestaan nimettömästi ja vaivattomasti saman kokeneen henkilön eli vertaisen kanssa. Pelirajat’on-chatissa päivystää sekä entisiä pelaajia että pelaajan läheisiä.

Käynnistä keskustelu kirjoittamalla alareunassa olevaan chat-ikkunaan. Pelirajat’on-chat toimii myös mobiililaitteissa.

Chatin ollessa suljettu, voit jättää chat-ikkunan kautta viestin Pelirajat’on-palveluihin liittyen.

Syyskauden chat-ajat:

PäiväAikaPäivystämässä
Maanantaisin20-21Läheinen
Keskiviikkoisin20-21Pelaaja
Sunnuntaisin 21-22Pelaaja

Ryhmächat

Järjestämme ryhmächatteja ongelmalliseen rahapelaamiseen, läheisenä elämiseen ja vertaistukeen liittyvistä aiheista. Keskusteluja ohjaavat Pelirajat’on-toiminnan vertaisohjaajat, kokemusasiantuntijat ja työntekijät.


Verkkoryhmät

Vertaisohjaajamme ja kokemusasiantuntijamme toimivat Peluurin ylläpitämässä OmaPeluurissa, joka on maksuton verkkopalvelu liikaa pelaaville, heidän läheisilleen sekä pelihaittoja työssään kohtaaville.

Tehostartti muutokseen -ryhmät pelaajille

Seuraava ryhmä alkaa maanantaina 28.9. Ilmoittautuminen käynnissä!

Ryhmä on tarkoitettu kaikille pelaamisen lopettamiseen tai rajoittamiseen pyrkiville, jotka ovat valmiita kuuden viikon aktiiviseen työskentelyyn ohjatussa vertaisryhmässä. Ryhmää ohjaavat Peluurin asiakastyöntekijä sekä peliongelman itse kokenut ja siitä toipunut Pelirajat’on-vertaisohjaaja.

Jokaisella viikolla käsitellään yhtä pelaamisen muuttamiseen olennaisesti liittyvää teemaa. Osallistuminen edellyttää aktiivista tehtävien tekemistä sekä osallistumista keskusteluihin.

Huomaathan että osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Jos olet jo rekisteröitynyt OmaPeluurin, kirjaudu tunnuksillasi palveluun Peluurin etusivun kautta. Kirjautumisen jälkeen löydät ryhmän Ryhmät -luettelon viimeisenä.


Lisätietoa

Haluatko kysyä tai keskustella nettivertaistuesta?

Jouni Saarelainen

Suunnittelija

jouni.saarelainen (at) sosped.fi | 040 821 1011.