Hyppää sisältöön

Vertaispuhelin

Pilaako pelaaminen päiväsi? Pänniikö läheisen pelaaminen?

Tarjoamme rahapeliongelmista kärsiville pelaajille ja läheisille mahdollisuuden keskustella puhelimitse koulutetun vapaaehtoisen vertaisen kanssa.

Vertaispuhelimessa voit keskustella luottamuksellisesti liiallisen pelaamiseen elämään tuomista haasteista vertaisen kanssa. Puhelimessa saat ymmärrystä saman asian kanssa painineelta ja neuvoja tilanteen käsittelemiseen, arjessa jaksamiseen ja tulevaisuuteen suuntautumiseen.

Millaisia vertaisia on tarjolla?

Vertaispuhelimen pelaajista löytyy eri ikäisiä toipuneita pelaajia, miehiä ja naisia, joiden oma pelaaminen on ollut jo pidempään hallinnassa.

Vertaispuhelimen läheisistä löytyy eri ikäisiä rahapelaajien puolisoita. Osa läheisten pelaajista on saanut ongelmallisen pelaamisensa jo hallintaan, osa ei. Läheisten keinot oman tasapainon ja hyvinvoinnin löytymiseen ovat vaihdelleet.

Pyydä vertaispuhelua

Vertaispuhelin jää kesätauolle pe 12.6.2020
Linjoille palataan jälleen ke 19.8.2020.
Huom. Kesätauon aikana ei välitetä soittopyyntöjä.

Vertaispuhelut ovat luottamuksellisia ja vaitiolosääntöä kunnioitetaan. Vaitiolositoumus ulottuu myös keskustelun päättymisen jälkeen.

Pelirajat’on kerää ja ylläpitää toimintansa edellyttämää rekisteriä, joka sisältää henkilötietoja. Lomakkeen lähettämällä hyväksyn tietojen käsittelyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Mikäli sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai elämäntilanteesi on hyvin kriisiytynyt, kannustamme soittamaan Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

”Puhelu antoi uskoa ja luottamusta: ei ole yksin ja tästäkin voi selviytyä.”

Lisätietoa

Haluatko kysyä tai keskustella vertaispuhelimesta?

Catarina Forsström

Koordinaattori

cata.forsstrom (at) sosped.fi | 050 560 6428