Ryhmächat

Pelirajat’on järjestää ryhmächatteja ongelmalliseen rahapelaamiseen, läheisenä elämiseen ja vertaistukeen liittyvistä aiheista. Chatissa voit keskustella luottamuksellisesti ja nimettömästi liiallisen rahapelaamisen elämään tuomista haasteista ja saada ymmärrystä saman asian kanssa painineelta ja neuvoja tilanteen käsittelemiseen, arjessa jaksamiseen ja tulevaisuuteen suuntautumiseen. Keskusteluja ohjaavat Pelirajat’on-toiminnan vertaisohjaajat, kokemusasiantuntijat ja työntekijät.

Tulevat chatit

Seuraavat ryhmächatit järjestetään syyskuussa.

Chat-ikkuna


Pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestisi chat-ikkunan alla olevaan kenttään ja painamalla ”enter”. Viestin lähettämisen yhteydessä voi valita itsellesi nimimerkin. Käytä nimimerkkiä josta sinua ei voi tunnistaa.

Keskustelua moderoidaan reaaliaikaisesti ja mahdolliset häiriköt tai loukkaavat viestit poistetaan. Keskustelut katoavat sivulta chatin sulkeuduttua.

Tilaa muistutus

Jos haluat muistutuksen tulevista chateista, jätä meille sähköpostiosoitteesi. Voit osallistua chatteihin myös ilmoittautumatta. Jos et halua jatkossa muistutuksia ryhmächateista, vastaa seuraavaan viestiimme, niin poistamme sinut postituslistalta.