Hyppää sisältöön

Ryhmächat

Pelirajat’on järjestää ryhmächatteja ongelmalliseen rahapelaamiseen, läheisenä elämiseen ja vertaistukeen liittyvistä aiheista. Chatissa voit keskustella luottamuksellisesti ja nimettömästi liiallisen rahapelaamisen elämään tuomista haasteista ja saada ymmärrystä saman asian kanssa painineelta ja neuvoja tilanteen käsittelemiseen, arjessa jaksamiseen ja tulevaisuuteen suuntautumiseen. Keskusteluja ohjaa aina kaksi vertaisohjaajaa. Chatteihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Ryhmächatit ovat kesätauolla ja palaavat taas syyskuussa. Parhaiten saat tiedon tulevista ryhmächateista tilaamalla muistutuksen sähköpostiisi alla olevasta painikkeesta.

Chat-ikkuna

Pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestisi chat-ikkunan alla olevaan kenttään ja painamalla ”enter”. Viestin lähettämisen yhteydessä voi valita itsellesi nimimerkin. Käytä nimimerkkiä josta sinua ei voi tunnistaa.

Keskustelua moderoidaan reaaliaikaisesti ja mahdolliset häiriköt tai loukkaavat viestit poistetaan. Keskustelut katoavat sivulta chatin sulkeuduttua.

Tilaa muistutus

Jos haluat muistutuksen tulevista chateista, jätä meille sähköpostiosoitteesi. Jos et halua jatkossa muistutuksia ryhmächateista, löydät ohjeet muistutusten peruuttamiseen sähköpostiviestin loppuosasta.