fbpx Hyppää sisältöön

Keskustelutilaisuudet rahapelaajien läheisille

Vertaistuellisia keskustelutilaisuuksia läheisille Joensuussa

Oletko kokenut elämässäsi haittoja puolisosi, kumppanisi, ystäväsi tai sukulaisesi liiallisen rahapelaamisen vuoksi? Oletko kiinnostunut saamaan lisätietoa rahapeliongelmasta ja erityisesti saamaan vinkkejä ja vertaistukea omalle tilanteellesi?

Ilmoittaudu ja osallistu Joensuussa läheisille suunnattuihin keskustelutilaisuuksiin.

Tilaisuudet perustuvat vertaistukeen ja Pelirajaton-toiminnan periaateisiin. Luottamukselliset tilaisuudet ovat vastavuoroisia, joten pääset myös itse pohtimaan omaa tilannettasi vertaisiesi kanssa. Keskustelua ohjaa Pelirajaton-vertaisohjaaja, jolla on kokemus läheisenä elämisestä.

Tilaisuuksien tapahtumapaikka: Joensuun Kansalaistalolla, Torikatu 30. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan keskustelutilaisuuteen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tai tilaisuuksiin alta:

(Ilmoittautumislomake ei ole toiminut ennen keskiviikkoa 13.4. klo 9.00. Nyt lomake toimii normaalisti ja voit ilmoittautua tilaisuuksiin korjatun lomakkeen kautta. Olemme pahoillamme vaivasta ja erheestä.)

Tilaisuuksien aikataulut:

Ke 13.4. klo 18-20: Rahapeliongelman vaikutukset häneen ja minuun.

Ke 27.4. klo 18-20: Miten ylläpitää omaa hyvinvointia?

Ke 11.5. klo 18-20: Miten saada arkea ja ihmissuhdetta tasapainoon?

Ke 25.5. klo 18-20: Pelaajataustaisen kokemusasiantuntijan vierailu.

Ke 8.6. klo 18-20: Arvoni, odotukseni, toiveeni. Mitä haluan elämältäni?


Tilaisuuteen otetaan mukaan 10 ilmoittautunutta. Ilmoittautuneille ilmoitetaan mahdollisesta tilaisuuden peruuntumisesta sähköpostilla. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!


Kiinnostaisiko sinua toimia vertaisohjaajana tilaisuuksissa tai muussa palvelumuodossa?

Pelirajaton-vapaaehtoiset, eli koulutetut vertaisohjaajat tukevat muita rahapeliongelman kokeneita pelaajia ja läheisiä käyttäen apunaan omaa kokemustietouttaan. Koulutamme kaikki vapaaehtoiseksi hakijat kaksi kertaa vuodessa.

Tarjoamme mielekkäitä ja merkityksellisiä tehtäviä vapaaehtoisillemme. Voit valita omaan elämäntilanteeseen kulloinkin parhaiten sopivan tehtävän. Voit tarjota vertaistukea puhelimessa, chatissa, tukihenkilönä tai vertaistukiryhmissä kasvokkain tai verkon välityksellä.

Tutustu vapaaehtoisille tarkoitettuun vertaiohjaajakoulutukseen ja mitä se pitää sisällään.


Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä:
Jari Hartikainen
jari.hartikainen@sosped.fi | 044 777 6790