fbpx Hyppää sisältöön

Pelirajat’on jää kesätauolle

Rahapelaaminen

Kiitos keväästä

Pelirajat’on kiittää kuluneesta keväästä kaikkia toimintaan osallistuneita: rohkeita ryhmäläisiä, vapaaehtoisia, chatissa vierailleita, kursseille ja keskustelutilaisuuksiin osallistuneita sekä yhteistyökumppaneita.

Vertaispuhelin ja Pelirajat’on chat jäävät kesätauolle ja palaavat toimintaan elokuussa. Tukipuheluita voi jälleen toivoa lomakkeen kautta 19.8 alkaen ja chat käynnistää toimintansa viikolla 33. Peluurin palvelut toimivat kesän ajan normaalisti arkipäivisin.

Syksyä kohden

Elokuuhun saakka on aikaa hakea pelaajien ja läheisten ohjaajakoulutuksiin. Erityisesti kaipaamme osallistujia läheisten ohjaajakoulutukseen, jotta saamme käynnistettyä tarvittuja läheisryhmiä uusille paikkakunnille.

”Olin vihdoinkin päässyt ”omieni pariin”, seuraan, jossa minua ymmärretään paremmin kuin missään muualla ja jossa minun ei tarvinnut hävetä tai varoa tunteitani ja tuntemuksiani.”

Voimavarakurssilaisen mietteitä

Haku on yhä auki pelaajille ja läheisille järjestettävälle voimavarakurssille. Voimavarakurssi järjestetään su 6.10.–pe 11.10.2019 Kylpylähotelli Peurungassa ja mukaan otetaan 12 täysi-ikäistä hakijaa.

Syksyllä käynnistyviin vertaisryhmiin voi ilmoittautua jo nyt. Vaikka omalla paikkakunnallasi ei järjestettäisi Pelirajat’on pelaaja- tai läheisryhmää, voit ilmaista kiinnostuksen verkkolomakkeen kautta valitsemalla paikkakunnaksi ”Muu”. Uusia ryhmiä päivitetään jatkuvasti niiden varmistuessa.

Koko Pelirajat’on tiimin puolesta:
Hyvää kesää ja nähdään taas syksymmällä!