Hyppää sisältöön

Lomat

Kaipaatko lomaa peliongelmasta? Järjestämme kaksi kertaa vuodessa Pelirajaton-loman sinulle, joka kaipaat apua ja tukea rahapeliongelmasta toipumiseen. Tervetulleita ovat sekä ongelmallisesti pelaavat että läheiset.

Seuraavat lomat

Vuoden 2021 lomat

Aika ja paikka: 18-23.4.2021 Tanhuvaaran Urheiluopisto (Savonlinna) PERUTTU!
Hakuaika: Päättyy 18.2.2021

Aika ja paikka: 1-6.11.2021 Lehmirannan lomakeskus (Salo)
Hakuaika: Päättyy 1.8.2021

Lomaohjelma ja
muut huomioitavat asiat

Lomalla on monipuolinen, rentoutumiseen, liikuntaan ja terveyteen painottuva ohjelma. Muun ohjelman lisäksi tarjolla on päivittäin kahden tunnin vertaistuellinen ryhmätapaaminen, jossa käsitellään rahapeliongelmaa ja pelihaittoja eri näkökulmista. Loman tarkoituksena on vahvistaa tietojasi ja toipumistasi aiheesta keskustellen.

Lomalle osallistuminen edellyttää sinulta omatoimisuutta ja hyvää henkistä jaksamista. Lomaviikon ajan paikalla on kaksi koulutettua kokemusasiantuntijaa.

Maksat lomasta omavastuuosuuden, joka on yleensä 10 €/lomapäivä (yhteensä 50 €) MTLH:n ohjeistuksen mukaan. Omavastuu kattaa täyshoidon sekä ohjelman. Matkakustannuksista lomalainen vastaa itse.

Järjestämme lomat yhteistyössä Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n (MTLH) tuella.

MTLH koronatiedote

  1. Lomakohteissa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja tehdään erityisjärjestelyitä, jotta lomailu on turvallista. Hygieniaan, turvaväleihin, ohjelmien järjestämiseen on muun muassa kiinnitetty erityistä huomiota. Lomalainen arvioi kuitenkin itse, voiko hän osallistua lomalle. 
  2. Mikäli lomalainen kuuluu vakavan koronavirustaudin riskiryhmään, hänen kannattaa keskustella hoitavan lääkärin kanssa, onko osallistuminen suositeltavaa. 
  3. MTLH tarjoaa lomalaisille maskit. 

MTLH on koonnut koronaa koskevat, useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset verkosivuilleen. Lue myös viimeisin (26.2.2021.) MTLH:n koronatiedote.

Hae lomalle

Valitse listauksesta oikean loman kohdalla Lisää lomatoive (oikea reuna), jolloin loma siirtyy valituksi lomatoiveeksi yläpuolelle. Täytä lomake Hae lomaa -painikkeen kautta.

Tarkemmat hakuohjeet

Valinnat

MTLH tekee valinnat lomien myöntämisestä STEAn sosiaalisen lomatoiminnan linjausten mukaisesti.

  • Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja/tai sosiaalisin perustein.
  • Tuetun loman voi saada korkeintaan joka toinen vuosi.
  • Järjestöjen jäsenyyttä ei huomioida perusteena lomaa myönnettäessä.
  • Lomatuen myöntämisestä ilmoitetaan ainoastaan loman saaneille.
  • Kutsu lomalle lähetetään noin kahta kuukautta ennen loman alkua joko postitse tai hakijan antamaan ja vahvistamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lomalle otetaan enintään 16 henkilöä.

Lisätietoa

Haluatko kysyä tai keskustella Pelirajaton-lomista?

Petri Kauhanen

Koordinaattori

petri.kauhanen (at) sosped.fi | 0400 550 101