fbpx Hyppää sisältöön

Webinaari – Rahapelaajan läheinen

Läheisille, Rahapelaaminen

Läheisille suunnattu webinaarit Espoossa sekä Kymenlaaksossa asuville.

Rahapeleistä johtuvat ongelmat eivät kosketa ainoastaan pelaajaa. Lähes 800 000 suomalaista on huolissaan läheisensä rahapelaamisesta – hekin tarvitsevat tukea ja apua.

Tämä maksuton webinaari on sinulle, joka olet kohdannut puolisosi, kumppanisi, ystäväsi tai sukulaisesi rahapelaamisen hallinnassa ongelmia tai kohtaat ammattisi puolesta ongelmallisesti rahapelejä pelaavia ja heidän läheisiään.

Webinaarissa on mukana ammattilaisia ja kokemusasiantuntijoita. Kokemusasiantuntijat kertovat omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Webinaarissa kuullaan tarjolla olevista apu- ja tukipalveluista sekä saadaan tietoa ja vinkkejä toipumisen tueksi.

Webinaariin osallistutaan nimimerkillä ja ilman videokuvaa. Kommunikointi on vapaaehtoista, ja se tapahtuu chatin tai mikrofonin välityksellä.

Kymenlaakso

Kenelle: Tilaisuus on suunnattu kymenlaaksossa asuville rahapelaajan läheisille
Milloin: Maanantaina 14.12. klo 16.30-18.00.
Ilmoittautuminen: Viimeistään 13.12. lomakkeen kautta

Ilmoittautumisen jälkeen saat muistutuksen ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi päivää ennen webinaaria. Henkilöllisyytesi ei paljastu muille osallistujille.

Yhteistyössä Yhteisteispelillä! ja Kymsote

Espoo

Kenelle: Tilaisuus on suunnattu espoolaisille rahapelaajan läheisille
Milloin: Torstaina 17.12. klo 16.30-18.00.
Ilmoittautuminen: Viimeistään 16.12. lomakkeen kautta

Ilmoittautumisen jälkeen saat muistutuksen ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi päivää ennen webinaaria. Henkilöllisyytesi ei paljastu muille osallistujille.

Yhteistyössä Yhteisteispelillä! ja Espoon kaupunki